Revisor i Holmsjö

Duktig och erfaren revisor i Holmsjö - dom skickligaste revisorerna i Holmsjö finns samlade här. Bor du i närheten av Holmsjö och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Holmsjö. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Holmsjö genom att kontakta någon av våra 3 olika revisorer som arbetar i Holmsjö nedan.

Revisor i Holmsjö

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Holmsjö:

Baker Tilly Sydost AB
Ledjav. 1
373 37 HOLMSJÖ


Abrahamssons Redovisning
Nävrasjö 107
373 38 Holmsjö


Bertil Svensson
Staffansbygd 337
373 38 Holmsjö


Revisionsberättelse i Holmsjö

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Holmsjö inkluderar att skapa revisionsberättelse i Holmsjö. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Holmsjö.

Revisorfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Anlita en revisor i Holmsjö

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Holmsjöutger sig för att besitta. Revisorn i Holmsjö kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Holmsjö kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Holmsjö om du vill veta mer om en revisor i Holmsjö.

I Holmsjö hittade vi sammanlagt 3 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Holmsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Blekinge.