Revisor i Strömsund

Duktig och erfaren revisor i Strömsund - dom skickligaste revisorerna i Strömsund finns samlade här. Bor du i närheten av Strömsund och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Strömsund. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Strömsund genom att kontakta någon av våra 4 olika revisorer som arbetar i Strömsund nedan.

Revisor i Strömsund

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Strömsund:

Ekorrit AB
Lövbergavägen 8
833 35 Strömsund


Kemy Ekonomi & Redovisning AB
Ramselev. 10
833 35 STRÖMSUND


I P Redovisning AB
Grelsgårdsv. 4
833 35 STRÖMSUND


Ekonomiservice i Strömsund
Kärrnäset 310
833 94 Strömsund


Revisionsberättelse i Strömsund

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Strömsund inkluderar att skapa revisionsberättelse i Strömsund. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Strömsund.

Revisorfakta om orten Strömsund

I Strömsund finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Anlita en revisor i Strömsund

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Strömsundutger sig för att besitta. Revisorn i Strömsund kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Strömsund kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Strömsund om du vill veta mer om en revisor i Strömsund.

I Strömsund hittade vi sammanlagt 4 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Strömsund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Jämtland.