Revisor i Lagan

Duktig och erfaren revisor i Lagan - dom skickligaste revisorerna i Lagan finns samlade här. Bor du i närheten av Lagan och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Lagan. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Lagan genom att kontakta någon av våra 1 olika revisorer som arbetar i Lagan nedan.

Revisor i Lagan

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Lagan:

Ekonomibyrån I Lagan AB
S. Strandv. 27
341 52 Lagan


Revisionsberättelse i Lagan

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Lagan inkluderar att skapa revisionsberättelse i Lagan. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Lagan.

Revisorfakta om orten Lagan

I Lagan finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Anlita en revisor i Lagan

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Laganutger sig för att besitta. Revisorn i Lagan kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Lagan kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Lagan om du vill veta mer om en revisor i Lagan.

I Lagan hittade vi sammanlagt 1 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Lagan som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Kronoberg.