Revisor i Ljungsbro

Duktig och erfaren revisor i Ljungsbro - dom skickligaste revisorerna i Ljungsbro finns samlade här. Bor du i närheten av Ljungsbro och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Ljungsbro. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Ljungsbro genom att kontakta någon av våra 2 olika revisorer som arbetar i Ljungsbro nedan.

Revisor i Ljungsbro

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Ljungsbro:

Thilenius Revisionsbyrå, Ing-Gull
Rökingestigen 37
590 71 Ljungsbro


Helene Ahlströms Bokföring
Björkängsg. 3
590 72 LJUNGSBRO


Revisionsberättelse i Ljungsbro

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Ljungsbro inkluderar att skapa revisionsberättelse i Ljungsbro. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Ljungsbro.

Revisorfakta om orten Ljungsbro

I Ljungsbro finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Ljungsbro.

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Anlita en revisor i Ljungsbro

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Ljungsbroutger sig för att besitta. Revisorn i Ljungsbro kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Ljungsbro kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Ljungsbro om du vill veta mer om en revisor i Ljungsbro.

I Ljungsbro hittade vi sammanlagt 2 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Ljungsbro som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Östergötland.