Revisor i Kristianstad

Duktig och erfaren revisor i Kristianstad - dom skickligaste revisorerna i Kristianstad finns samlade här. Bor du i närheten av Kristianstad och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Kristianstad. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Kristianstad genom att kontakta någon av våra 5 olika revisorer som arbetar i Kristianstad nedan.

Revisor i Kristianstad

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Kristianstad:

PwC
Tivoligatan 2
291 31 Kristianstad


Barbaras Redovisning AB
Neptunusvägen 21
291 70 Kristianstad


KPMG
Västra Storgatan 51
291 31 Kristianstad


Redovisnings Centrum AB
Kockumsg. 6
291 32 Kristianstad


Cs Ekonomibyrå i Skåne AB
Ö. Storg. 44
291 31 KRISTIANSTAD


Revisionsberättelse i Kristianstad

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Kristianstad inkluderar att skapa revisionsberättelse i Kristianstad. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Kristianstad.

Revisorfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Anlita en revisor i Kristianstad

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Kristianstadutger sig för att besitta. Revisorn i Kristianstad kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Kristianstad kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Kristianstad om du vill veta mer om en revisor i Kristianstad.

I Kristianstad hittade vi sammanlagt 5 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Kristianstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Skåne.