Revisor i Lomma

Duktig och erfaren revisor i Lomma - dom skickligaste revisorerna i Lomma finns samlade här. Bor du i närheten av Lomma och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Lomma. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Lomma genom att kontakta någon av våra 4 olika revisorer som arbetar i Lomma nedan.

Revisor i Lomma

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Lomma:

Palmqvist Redovisningskonsult HB
Vinstorpsv. 72
234 41 Lomma


EML Redovisning KB
Pilg. 5
234 41 Lomma


Prästberga Redovisning AB
Prästbergav. 117
234 35 LOMMA


Bokhållar´n i Lomma AB
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Revisionsberättelse i Lomma

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Lomma inkluderar att skapa revisionsberättelse i Lomma. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Lomma.

Revisorfakta om orten Lomma

I Lomma finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Anlita en revisor i Lomma

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Lommautger sig för att besitta. Revisorn i Lomma kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Lomma kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Lomma om du vill veta mer om en revisor i Lomma.

I Lomma hittade vi sammanlagt 4 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Lomma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Skåne.