Revisor i Örkelljunga

Duktig och erfaren revisor i Örkelljunga - dom skickligaste revisorerna i Örkelljunga finns samlade här. Bor du i närheten av Örkelljunga och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Örkelljunga. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Örkelljunga genom att kontakta någon av våra 5 olika revisorer som arbetar i Örkelljunga nedan.

Revisor i Örkelljunga

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Örkelljunga:

Anders Henningssons Redovisnings AB
Hallandsv. 124
286 36 ÖRKELLJUNGA


Redovisningstjänst Kurt Andersson AB
Lärkesholm 529
286 92 ÖRKELLJUNGA


H.E. Johanssons Revisionsbyrå AB
Skogav. 1
286 31 örkelljunga


Km Redovisning
Duvstigen 4
286 34 ÖRKELLJUNGA


Redovisningsbyrån AB
N. Svängen 4
286 36 ÖRKELLJUNGA


Revisionsberättelse i Örkelljunga

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Örkelljunga inkluderar att skapa revisionsberättelse i Örkelljunga. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Örkelljunga.

Revisorfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Anlita en revisor i Örkelljunga

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Örkelljungautger sig för att besitta. Revisorn i Örkelljunga kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Örkelljunga kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Örkelljunga om du vill veta mer om en revisor i Örkelljunga.

I Örkelljunga hittade vi sammanlagt 5 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Örkelljunga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Skåne.