Revisor i Flen

Duktig och erfaren revisor i Flen - dom skickligaste revisorerna i Flen finns samlade här. Bor du i närheten av Flen och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Flen. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Flen genom att kontakta någon av våra 1 olika revisorer som arbetar i Flen nedan.

Revisor i Flen

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Flen:

Xplain Redovisning AB
Brogetorp Företagsby
642 33 FLEN


Revisionsberättelse i Flen

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Flen inkluderar att skapa revisionsberättelse i Flen. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Flen.

Revisorfakta om orten Flen

I Flen finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Anlita en revisor i Flen

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Flenutger sig för att besitta. Revisorn i Flen kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Flen kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Flen om du vill veta mer om en revisor i Flen.

I Flen hittade vi sammanlagt 1 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Flen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Södermanland.