Revisor i Katrineholm

Duktig och erfaren revisor i Katrineholm - dom skickligaste revisorerna i Katrineholm finns samlade här. Bor du i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Katrineholm. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Katrineholm genom att kontakta någon av våra 7 olika revisorer som arbetar i Katrineholm nedan.

Revisor i Katrineholm

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Katrineholm:

Havsörnens Redovisning
Jaktstigen 9
641 35 KATRINEHOLM


LR Redovisning och Revision AB
Drottningg. 8
641 30 Katrineholm


PwC
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Redovisarna Hans Fredriksson AB
Drottningg. 6
641 30 Katrineholm


Redovisarna i Katrineholm
Stallg. 1
641 33 KATRINEHOLM


Oppunda Revision Och Redovisning AB
Claestorpsv. 24
641 51 KATRINEHOLM


Redovisarna I Katrineholm AB
Bergsg. 9
641 33 KATRINEHOLM


Revisionsberättelse i Katrineholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Katrineholm inkluderar att skapa revisionsberättelse i Katrineholm. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Katrineholm.

Revisorfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Anlita en revisor i Katrineholm

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Katrineholmutger sig för att besitta. Revisorn i Katrineholm kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Katrineholm kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer om en revisor i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 7 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Katrineholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Södermanland.