Revisor i Farsta

Duktig och erfaren revisor i Farsta - dom skickligaste revisorerna i Farsta finns samlade här. Bor du i närheten av Farsta och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Farsta. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Farsta genom att kontakta någon av våra 6 olika revisorer som arbetar i Farsta nedan.

Revisor i Farsta

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Farsta:

S&S Bokföring
Säffleg. 7
123 44 FARSTA


PERM Redovisning AB
Östmarksgatan 7
123 42 FARSTA


Resurs Ekonomi, M. Runsten AB
Östmarksg. 7
123 42 FARSTA


Compenso Redovisning AB
Munkforsplan 33
123 47 Farsta


Säfvelin Revisionsbyrå AB
Pepparv. 27
123 56 Farsta


Bokföringsbyrå Mark Timbrant AB
Larsbodav. 50
123 41 Farsta


Revisionsberättelse i Farsta

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Farsta inkluderar att skapa revisionsberättelse i Farsta. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Farsta.

Revisorfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Anlita en revisor i Farsta

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Farstautger sig för att besitta. Revisorn i Farsta kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Farsta kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer om en revisor i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 6 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Farsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Stockholm.