Revisor i Trångsund

Duktig och erfaren revisor i Trångsund - dom skickligaste revisorerna i Trångsund finns samlade här. Bor du i närheten av Trångsund och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Trångsund. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Trångsund genom att kontakta någon av våra 6 olika revisorer som arbetar i Trångsund nedan.

Revisor i Trångsund

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Trångsund:

Cornelia Mix Redovisningskonsult
Printz v. 35
142 66 Trångsund


Redovisningsbyrån Skandia AB
Essv. 16
142 66 Trångsund


Ulla-Britts Redovisning O Konsult
Tornslingan 18
142 61 TRÅNGSUND


Drefviken Redovisning AB
Friskyttev. 2
142 63 TRÅNGSUND


Ruth Öhman Redovisning & Rådgivning AB
Hagenv. 22
142 65 TRÅNGSUND


Vadvikens Redovisning
Balettv. 107
142 64 Trångsund


Revisionsberättelse i Trångsund

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Trångsund inkluderar att skapa revisionsberättelse i Trångsund. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Trångsund.

Revisorfakta om orten Trångsund

I Trångsund finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Anlita en revisor i Trångsund

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Trångsundutger sig för att besitta. Revisorn i Trångsund kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Trångsund kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Trångsund om du vill veta mer om en revisor i Trångsund.

I Trångsund hittade vi sammanlagt 6 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Trångsund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Stockholm.