Revisor i Jörn

Duktig och erfaren revisor i Jörn - dom skickligaste revisorerna i Jörn finns samlade här. Bor du i närheten av Jörn och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Jörn. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Jörn genom att kontakta någon av våra 2 olika revisorer som arbetar i Jörn nedan.

Revisor i Jörn

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Jörn:

Ann-sofie Larssons Bokföringstjänst AB
Vattug. 4
936 51 JÖRN


Rossöns Ekonomitjänst, AB
Lillg. 6
936 51 JÖRN


Revisionsberättelse i Jörn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Jörn inkluderar att skapa revisionsberättelse i Jörn. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Jörn.

Revisorfakta om orten Jörn

I Jörn finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Anlita en revisor i Jörn

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Jörnutger sig för att besitta. Revisorn i Jörn kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Jörn kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Jörn om du vill veta mer om en revisor i Jörn.

I Jörn hittade vi sammanlagt 2 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Jörn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Västerbotten.