Revisor i Askim

Duktig och erfaren revisor i Askim - dom skickligaste revisorerna i Askim finns samlade här. Bor du i närheten av Askim och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Askim. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Askim genom att kontakta någon av våra 11 olika revisorer som arbetar i Askim nedan.

Revisor i Askim

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Askim:

Memax Redovisning AB
Datavägen 14B
436 32 Askim


Landhquist Redovisning AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


LET Redovisning
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Actricia Skatt & Redovisning AB
Datav. 6 A
436 32 ASKIM


Crab, Controller - Revision AB
Hantverksvägen 1
436 33 Askim


Magnus Öberg Redovisningsbyrå AB
Datavägen 14A
436 32 ASKIM


Hurtigs Revisionsbyrå AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


Askims Redovisning AB
Sisjö kullegata 8
436 32 ASKIM


J E Ekonomikonsult AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Review Revision AB
Askims Verkstadsv. 5 A
436 34 ASKIM


Signäs Redovisningsbyrå AB
Datav. 6 B
436 32 ASKIM


Revisionsberättelse i Askim

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Askim inkluderar att skapa revisionsberättelse i Askim. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Askim.

Revisorfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Anlita en revisor i Askim

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Askimutger sig för att besitta. Revisorn i Askim kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Askim kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer om en revisor i Askim.

I Askim hittade vi sammanlagt 11 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Askim som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Västra Götaland.