Revisor i Kungshamn

Duktig och erfaren revisor i Kungshamn - dom skickligaste revisorerna i Kungshamn finns samlade här. Bor du i närheten av Kungshamn och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Kungshamn. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Kungshamn genom att kontakta någon av våra 1 olika revisorer som arbetar i Kungshamn nedan.

Revisor i Kungshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Kungshamn:

Mary-Anns Redovisning
Kilg. 5
456 33 KUNGSHAMN


Revisionsberättelse i Kungshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Kungshamn inkluderar att skapa revisionsberättelse i Kungshamn. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Kungshamn.

Revisorfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Anlita en revisor i Kungshamn

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Kungshamnutger sig för att besitta. Revisorn i Kungshamn kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Kungshamn kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Kungshamn om du vill veta mer om en revisor i Kungshamn.

I Kungshamn hittade vi sammanlagt 1 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Kungshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Västra Götaland.