Revisor i Trosa

Duktig och erfaren revisor i Trosa - dom skickligaste revisorerna i Trosa finns samlade här. Bor du i närheten av Trosa och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Trosa. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Trosa genom att kontakta någon av våra 6 olika revisorer som arbetar i Trosa nedan.

Revisor i Trosa

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Trosa:

Trosa Redovisning AB
Industrig. 8 A
619 33 TROSA


Obligo Redovisning AB
Ö. Långg. 87
619 30 Trosa


Trosa Ekonomiservice Och Rådgivning
Tureholm Eriksdal
619 92 Trosa


Hofstedt Revision AB
Mastg. 5
619 34 Trosa


Zenta Redovisning AB
Industrig. 7
619 33 TROSA


Ekobyrån Redovisning Trosa AB
Strömmingsberget 31 A
619 31 TROSA


Revisionsberättelse i Trosa

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Trosa inkluderar att skapa revisionsberättelse i Trosa. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Trosa.

Revisorfakta om orten Trosa

I Trosa finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Anlita en revisor i Trosa

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Trosautger sig för att besitta. Revisorn i Trosa kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Trosa kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Trosa om du vill veta mer om en revisor i Trosa.

I Trosa hittade vi sammanlagt 6 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Trosa som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Södermanland.